egyén - párkapcsolat - család

     
 

 
Előadások, képzések

Előadás és vitaest

A Kővári Esték sorozat keretében 2011-ben kéthetente keddenként megrendezésre került vitaesteken a hétköznapi életben gyakori kérdésekkel, témákkal foglalkoztunk. Néhány videórészlet megtekinthető ezek tartalmából.


Szakmai workshop

Praxisunkban megfogalmazódott számos olyan felismerés, amit könyv vagy cikk formájában már publikáltunk. Még több olyan mondanivalónk van azonban, melyet szeretünk érdeklődő, értő, figyelmes emberekkel megosztani, sőt megbeszélni.
A Kapcsolatgazdagító Akadémia workshopokat szervezett kedvenc témáinkban, például a transzról és az autonómia igényről. Videórészletek itt.


Mentor képzés

A mentorképzés során azt a szemléletet és tudást adjuk át használható és rendszerezett formában, amibe könyveink adnak betekintést. Aki elvégzi a képzést, jogosultságot szerez arra, hogy megjelenjen honlapunkon és bizonyos esetekben mi magunk is ajánljuk.

A mentorképzés - ellentétben ismeretterjesztő előadásainkkal, kurzusainkkal, csopotjainkkal - hónapokon át folyamatos és kreatív munkát igényel. A mentorságot olyan "úri passziónak" tartjuk, melynek legfőbb előnye, hogy a mentor magabiztosan mozog azon a területen, amit mi művelünk. Úgy járul hozzá terápiás rendszerünk teljességéhez, hogy a befejezett terápiás ciklus után az egyén, a pár illetve a család rendelkezésére áll.

Aki szeretne egy határozott és átfogó szemléletet életvezetéséhez, forduljon Ágneshez.

 

 

 

 
 
 

 
 
 kezdőlap - párkapcsolat gazdagítás, házasság terápia - családpszichológia, gyermek rendelés
egyéni konzultáció - előadások, képzések - könyvek, médiaszereplés
- **
Baktay Zelka - Baktay Miklós - Szabó Ágnes