egyén - párkapcsolat - család

     
 

 
Gyermek és kamasz rendelés, családpszichológia

Családdal, gyermekneveléssel kapcsolatos szemléletünket, szakmai hozzáállásunkat részletesebben megismerheti a Szülők Kézikönyve oldalról.

Gyermekekkel való foglalkozások során feltétlenül számítunk és építünk a család együttműködésére. A hagyományos gyermek rendelés időtartama életkortól függően változik: óvodásoknál maximum egy óra, kisiskolásoknál maximum másfél óra egy alkalom, hetente egy-két találkozással.

Kamaszokkal való terápiás munkánkban szülői konzultációt kérünk, melyen mindkét szülő megjelenésében és aktív részvételében bízunk.

Családos foglalkozást kizárólag két terapeutával vállalunk, egy ülés időtartama legalább két óra. Kérjük, legyen tekintettel erre a bejelentkezéskor.

Gyermekelhelyezési és egyéb, jogi eljárással is összekötött ügyekben előzetes szakértésre, szakértő tanúként való együttműködésre akkor vállalkozunk, ha lehetőséget kapunk a jogi képviselővel való egyeztetésre, és a család valamennyi tagjának érdekét és jóllétét szolgáló megoldás keresésére. Szakmai alapelveinkbe bepillantást nyerhet Szülők válófélben c. könyvünk részletéből.


Bejelentkezéshez, időpont egyeztetéshez kattintson a választott terapeuta arcképére!

 

 
 
 

 
 
 kezdőlap - párkapcsolat gazdagítás, házasság terápia - családpszichológia, gyermek rendelés
egyéni konzultáció - előadások, képzések - könyvek, médiaszereplés
- **
Baktay Zelka - Baktay Miklós - Szabó Ágnes